(recept
si oblíbilo 41 návštěvníků)
Langoše-výtečné!!
Potřebné ingredience
1kg hladké mouky,10dkg droždí,1/2l mléka, 1 lžíce sody, 1 lžíce oleje, 1 bílý jogurt
Postup přípravy
Kvásek,zadělat těsto a dát do olejem vymaštěného sáčku na 2 hodiny do lednice...Kdykoliv můžete ukrojit,dát smažit na olej a zase dát do lednice......Jako mazání na langoš používám-do hrnečku dám vodu,olej,sůl,a asi 8 stroužků česneku(lisovaného)..Podávám s kečupem,sýrem nebo s ďábelskou omáčkou...Můžeme i na sladko(skořice,povidla atd..)....Jsou skvělé ,nadýchané!!
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

patenka76
(upraveno)
20. 9. 2009, 19:29
jdu na ně
nahlásit

FišerkaZ
(upraveno)
8. 1. 2008, 11:36
tak včera jsem je dělala a opravdu super
, do toho neplánovaně přijeli naši a tak si dali s náma
Už mají v plánu udělat si je taky








nahlásit

Bianka
(upraveno)
26. 1. 2008, 20:33
@FišerkaZ
určitě jste měli boule za ušima,jak Vám chutnalo.....
to je dobře.....ted mě napadlo,že jsem je už dlouho nedělala,zadělám si na ně příští víkend



nahlásit

karkulka
(upraveno)
29. 6. 2007, 20:01
Blani - tak tyhle se povedly
a že jsem je zvládla i já (antitalent na jakákoliv těsta) to je co říct
Moc nám chutnaly





nahlásit

Bianka
(upraveno)
19. 7. 2007, 12:41
@karkulka
to je fajn,že chutnali
,taky jsem na ně dostala chuť-zítra si je taky zadělám


nahlásit

kosina
(upraveno)
29. 5. 2007, 16:20
Blanko,langoše chci dělat zítra,ale budu celé dopoledne lítat,můžu si teda těsto udělat dnes a nechat přes noc v lednici a zítra už pak jen smažit?
nahlásit

Bianka
(upraveno)
1. 6. 2007, 21:00
@kosina
jééééjda,asi píšu pozdě
Langoše vydrží v lednici i několik dní a pořád kynou
,takže můžete těsto zadělat i den nebo dva dny předem
Doufám,že Vám budou chutnat....Blanka




nahlásit

luciasanta
(upraveno)
17. 5. 2007, 22:50
Maminky, které jste už tyto langoše zkoušely - jsou tedy opravdu nadýchané a měkkoulinké? Pokud náhodou některá můžete srovnat ... - jsme totiž s manželem trochu "závislí" na dobrých langoších a nejvíc milujeme ty nadýchané a vždy měkké, které prodávají v pojízdném stánku v areálu BVV (stánek teď stává většinou před pavilonem A). Tak pokud některé z vás připadnou podobné těmto, tak hned zítra zkouším !!!
Díky předem. Lucka




nahlásit

Bianka
(upraveno)
20. 5. 2007, 18:42
@luciasanta
Ano,jsou měkounké a nadýchané,vyzkoušejte a uvidíte

nahlásit

Beruska001
(upraveno)
13. 5. 2007, 13:08

nahlásit

TanaM
(upraveno)
13. 5. 2007, 13:01
Dneska byly k obědu a SUPER !!!!!!!


nahlásit

Bianka
(upraveno)
17. 5. 2007, 22:11
@TanaM
to jsem ráda

nahlásit

ednet
(upraveno)
21. 2. 2007, 11:42
Tak jsem dnes udělala změnu a vyzkoušela langoše podle Vás a musím napsat,že jsou naprosto fantastické,úžasné,rychlé...no prostě ňam,ňam,ňam
Díky za super receptík na tuhle mňamku




nahlásit

Bianka
(upraveno)
21. 2. 2007, 12:27
@ednet
to mě moc těší
...Děkuji Lucko
,jsem ráda,že chutnalo!!!





nahlásit

Domkenzon
(upraveno)
20. 2. 2007, 22:01
Tak jsme to dnes vyzkoušeli
bylo to výborné a celá rodinka si moc pochutnala
Marketa





nahlásit

Bianka
(upraveno)
20. 2. 2007, 22:37
@Domkenzon
To jsem ráda,že Vám chutnalo!!!
...Blanka


nahlásit

Tynam
(upraveno)
20. 2. 2007, 12:32
Výborný
dnes jsem je dělala k obědu a i náš
si pošušňával
na to že jsem je dělala poprvé
tak chutnaly




nahlásit

Bianka
(upraveno)
20. 2. 2007, 13:19
@Tynam
Díky....






nahlásit